Svendegilde

Hos Happy event arrangerer vi gerne catering til svendegildet. Et svendegilde markerer, traditionelt set, den dag hvor man går fra at være lærling til at være udlært. Til et sådan gilde, skal der naturligvis være pynt og pragt, samt drikkevarer og mad i lange baner. Happy Event er total leverandør til svendegilder. Det vil sige, at vi altså kan klare alt ovenstående og mere til.

Til et traditionelt svendegilde er der masser af gæster. Det være sig alt fra familie, venner og måske studiekammerater. Alle disse skal naturligvis trakteres efter alle kunstens regler. Hvorfor arbejdet med at lave mad selv hurtigt kan løbe løbsk. 

Happy Event er din ven i nøden. Sammen aftaler vi hvem der gør hvad, vi kan levere alt det du ikke selv orker, gider eller magter.

  • Forfriskninger
  • Mad
  • Snacks
  • Vin 
  • Pynt
  • Booking af lokaler

Skulle du have spørgsmål til hvordan Happy Event kan være dig behjælpelig i forbindelse med et forestående svendegilde. Så er du velkommen til at ringe til os, skrive til vores mail adresse eller svinge forbi vores restaurant i hjertet af Aarhus C.

Telefon: +45 22 85 64 89

Mail: info@happyevent.dk

HappyEvent og No16
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere et vildt svendegilde Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk