fbpx

Om os

Events, Gastronomi & Oplevelser

HVEM ER HAPPY EVENT?

Med 15 års erfaring i restaurations- og eventbranchen, har vi opbygget helt unik ekspertise inden for branchen. Happy Event er landsdækkende, men har dog særlig fokus på de større byer i region Midtjylland, trekants-området, Aalborg, Odense, og København. Vi er i stand til at levere gastronomiske løsninger i alle prisklasser, og levere fantastiske helhedsoplevelser – hver eneste gang. Vi har egne lokaler i form af Restaurant NO16 i hjertet af Aarhus.

HVAD LAVER HAPPY EVENT?

Ved siden af vores carting driver vi Restaurant NO16 i Aarhus, hvor vi er kendte for vores ad libitum koncept. Vi sætter vores kunder i fokus, for at efterleve deres ønsker og behov. Gode råvarer, kreativitet og nytænkning er nøgleord i vores arrangementer.

Vi vægter relationen til dig som kunde, utrolig højt, og at se hver enkelte kunde, og deres individuelle behov og ønsker, er vigtigt i hver eneste opgave.

HVAD KAN HAPPY EVENT?

Vi leverer mad, planlægger, koordinerer og afvikler blandt andet events, bryllupper, fødselsdage, receptioner, samt små og store firmafester. Om vi kun skal levere mad, eller organisere en pakkeløsning for dig, så du får det som du ønsker. 

Vi håber at vi får muligheden for at give dig en helt særlig oplevelse, næste gang du skal holde et arrangement.

Vi leverer vores catering-løsninger over store dele af Danmark, med særlig fokus på de største jyske byer, herunder Aarhus, Aalborg, Horsens, Skanderborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia, samt Odense og København.