Reception og ta' selv bord

Hos Happy Event har vi ofte stået for catering og booking af lokaler til receptioner. Denne form for sammenkomster er typisk kortvarige og foregår i mange tilfælde stående. Anretningerne til et sådan event er typisk ta’ selv bord med mange små lette anretninger, såvel kolde som varme. Hertil hører drikkelse som kaffe, te, sodavand og øl.

Uanset hvor stor eller lille din gæsteliste er, kan Happy Event hjælpe dig med at få de sidste detaljer på plads til jeres reception. Vores udvalg af lette anretninger byder på et væld af muligheder og I kan enten i samarbejde med os eller selv vælge at sammensætte de retter der falder i jeres smag. 

Med Happy Event som din samarbejdspartner får du en erfaren og professionel medhjælper, der har øje for de små detaljer, der gør den store forskel. Vi giver dig mere tid og overskud, der gør at I kan fokusere på gæsterne og selv føle jer som en del af eventet.

I er meget velkommen til at kontakte Happy Event, hvis I skulle ligge inde med spørgsmål. Lad os sammen finde ud af, hvordan vi på bedste vis kan skabe rammerne for en vellykket reception.

Hør hvordan vi kan skabe rammerne om jeres næste reception! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk