En polterabend du sent vil glemme

Happy Event kan gøre polterabend planlægningen meget nemmere.

Står du og skal planlægge en polterabend for en der står der nær? Happy Event kan være behjælpelige hele vejen gennem processen. Det være sig alt fra catering af polterabend, booking af lokaler, oppynt og meget meget mere.

En polterabend er en overvældende dag, hvor man som regel har nok at gøre med at holde styr på brud eller brudgom, uden nødvendigvis også at skulle bekymre sig om alt det praktiske.

Happy Event er et såkaldt Total event bureau. Dvs. at vi kan hjælpe dig med alle faser af din polterabend:

  • Planlægning af aktiviteter
  • Catering til fest
  • Drikkevarer til fest
  • Festpersonale
  • Booking af lokaler
  • Oprydning efter festen

Og meget meget mere.

Ovenstående er ikke nødvendigvis en pakkeløsning. Alle ydelser kan arrangeres individuelt. Derfor opfordrer vi dig til, at tage fat i os på telefon eller mail. Så vi kan sætte os sammen til en uforpligtende snak om hvordan Happy Event og restaurant No16 kan hjælpe dig med planlægning og eksekvering af polterabender.

Kontakt os på:
Telefon: +45 22856489
Mail: info@happyevent.dk

Adresse:
Happyevent og No16
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Hør hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste firmaarrangement! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk