Mad til kundearrangementer

Hvis din virksomhed står og skal afholde et kundearrangement, så tænk på Happy Event, når maden dertil skal leveres. Vi ved at I som virksomhed, har rigeligt at planlægge og se til, i forbindelse med sådan et event. Maden er et helt kapitel i sig selv, derfor bør du alliere dig med Happy Event der har både erfaringen og kan give jer professionel sparring og vejledning mod et godt kundearrangement.

De bedste kundearrangementer er dem hvor gæsterne går glade og tilfredse hjem. Lad os hjælpe med at få stablet et sådan event på benene.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et mindeværdigt kundearrangement! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk