Konfirmation

Konfirmationen er en helt særlig begivenhed. Det er traditionelt set overgangen fra barn til voksen, men er i dag lige så meget en festdag hvor familie og venner samles og fejre konfirmanden. 

Til dette kan Happy Event være behjælpelige. Ikke blot har vi egen gourmetrestaurant (Restaurant No. 16), der leverer catering i hele landet, vi har også mulighed for at assistere med booking af lokaler, festpersonale, oppyntning samt oprydning dagen efter.

Vi kan tilbyde en totalløsning hvor vi står for alle elementer i konfirmationsfesten, eller blot enkelte elementer som f.eks. catering. 

Vi har mange års erfaring med bl.a. konfirmationer af alle størrelser, og vi skræddersyer en løsning der passer til Jeres ønsker og behov. 

Hos Happy Event bliver alle arrangementer tilgået med passion, engagement og seriøsitet – lige meget arrangementets størrelse.  

Kontakt os, så vi kan drøfte hvordan I får en konfirmationsfest tilpasset jeres ønsker og behov.

Vi glæder os til, at vi sammen skaber rammerne for en dejlig dag

Kontakt os på

Telefon: +45 22856489

Mail: info@happyevent.dk

Adresse:
Happyevent og No16
Europaplads 16
8000 Aarhus C

Hør hvordan vi kan arrangere den perfekte konfirmation for dit barn Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk