Mad og menusammensætning til konferencer

Står I overfor at skulle afholde konference, så er Happy Event den oplagte leverandør af spændende og lækre menuer med WOW-effekt! Vi har et bredt udvalg af lækre menuer, som vi kan sammensætte, så de lever op til Jeres forventninger og ønsker.

Hos Happy Event sætter vi maden i fokus og vores kokke elsker at kreerere flotte og lækre retter, som vil passe helt perfekt til Jeres næste konference. I kan derfor få velsmagende mad, nemt og uden alt besværet, så I kan fokusere på gæsterne og jeres konference. 

Hvis I skulle have forespørgsler eller spørgsmål, så er I meget velkommen til at kontakte Happy Event, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om menuen.

Happy Event ser frem til at levere en madoplevelse udover det sædvanlige til Jeres næste konference!

Hør vores bud på en lækker menusammensætning til Jeres konference Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk