Julefrokost 2018

Når julen står for døren, gør julefrokosterne ligeledes, det betyder, at der skal leveres den helt store julemiddag – den del hjælper vi dig gerne med hos Happy Event. Vi har nemlig skruet helt op for julestemningen igen i år og har gjort det rigtig nemt for Jer at planlægge Jeres kommende julefrokost. Happy Event står for levering af alt, hvad I har behov for. Det betyder, at det eneste I skal sørge for er den gode julestemning. 

Hos Happy Event er vi specialister i julefrokostmenuer, uanset om du ønsker en helt traditionel julemenu eller du foretrækker en lidt mere atypisk servering. Dertil kan vi stå for leveringen af mad til både store og små julefrokoster, og sammen kan vi tage en snak om, hvordan vi på bedst mulig vis tilrettelægger menuen til Jeres næste julefrokost 2018. 

Skulle I have spørgsmål eller forespørgsler til vores populære julefrokostmenu, er I mere end velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at stå for Jeres næste julefrokost 2018!

Hør om vores indbydende julefrokostmenu 2018 Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk