Fest og fejring af jubilæum

Et jubilæum er en milepæl, som i den grad fortjener at blive fejret og til den fejring, vil vi hos Happy Event rigtig gerne have æren af at stå for leveringen af menuen. Vi har stor erfaring indenfor mad og menusammensætning til især fester, derfor kan du tryg lade os levere menuen til næste gang der skal fejres jubilæum. 

Hos Happy Event leverer vi menuen, uanset om du har planer om at invitere 60, 20 eller 8 mennesker. Sammen kan vi lægge en plan for, hvordan vi på bedst mulig vis kan sørge for, at jubilæet, bliver en succes. Vi har flere forskellige menuer, som alle kan finjusteres og arrangeres, så de lever op til jeres forventninger. 

Hvis I har spørgsmål eller forespørgsler til, hvordan vi kan planlægge et kommende jubilæum, så er I velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra Jer!

Hør hvordan vi kan skabe en mindeværdig jubilæumsfest! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk