Lækre og energirige frokostordninger

Hos Happy Event står vi klar til at give Jeres arbejdsplads en rigtig lækker frokostordning. Vi serverer både kolde og varme retter, med henblik på at skabe sunde og nærende måltider, der skaber effektive og glade medarbejdere. Vores frokostordninger er smagsoplevelser der glæder øjet og mætter maverne. 

Happy Event tilbyder mange forskellige sammensætninger af frokostordninger. Vi erfarer at virksomhedernes størrelser og medarbejdere ofte stiller meget forskellige krav til hvad en god frokostordning består af. Vores model er derfor meget fleksibel og typisk tilpasset den enkelte virksomhed. Uanset om der skal tages specielle forbehold, i forhold til allergener eller menuerne skal sammensættes på baggrund af et fast budget, kan vi i samarbejde med jer skabe den mest optimale frokostordning for jeres virksomhed.

Skulle I have spørgsmål eller forespørgsler til vores populære frokostordning er I mere end velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak, om en god frokostordning til Jeres virksomhed. 

Vi ser frem til at stå for Jeres kommende frokostordning!

Hør hvordan I kan få den bedste frokostordning til Jeres virksomhed! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk