Firmafester med gang i

Hos Happy Event står vi for levering af menuen og festlighederne til dit firmas næste store firmafest. Vi har stor erfaring indenfor alle former for fester og arrangementer, derfor er vi selvfølgelig godt rustet til at tage os af jeres næste firmafest.

Happy Event byder på et stort udvalg af forskellige menuer, så I har mulighed for at få lige præcis den menu, der lever op til jeres forventninger til den helt store firmafest, hvor der ikke bliver sparet på noget og hvor det eneste I skal sørge for er sultne maver og godt humør.

Hvis I skulle have behov for en uforpligtende snak, hvor vi taler om mulighederne for Jeres næste firmafest, så er I selvfølgelig velkommen til at ringe til os. Vi står klar til at svare på de forespørgsler eller spørgsmål, som I måtte have i anledningen af Jeres næste firmafest. 

Vi hos Happy Event glæder os til at vi sammen skal planlægge Jeres næste firmafest!

Hør hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste firmaarrangement! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk