fbpx

Fest & Arrangementer

Events, Gastronomi & Oplevelser

Vi er med over 15 års erfaring i branchen eksperter i organisering og afholdelse af fester og selskaber. I vores restaurant er der plads til omkring 100 personer alt efter arrangement. Derudover har vi en stor tagterrasse med panoramaudsigt over Aarhus havn og midtby, samt +1000 p-pladser inden for 5 minutters gåafstand.

Hvert år afholder vi mange store selskaber af enhver art på NO16, hvor vi med glæde tilpasser maden, servicen og rammerne til jeres ønsker. Om det er bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum eller andet, så har vi prøvet det mange gange før, og er gode til det.

Såfremt I ønsker andre rammer end hvad vi tilbyder i egne lokaler, så samarbejder vi med en række af Aarhus’ bedste venues, hvor vi er i stand til at stå for maden og alt der hører til. Med andre ord er vi i stand til at give jer en skræddersyet pakkeløsning til jeres behov og specifikke arrangement. Vi stiller med glæde personale til rådighed, eller sørger for blandt andet borde, duge, lys, bar, cocktails, fadøl samt meget mere.

Kontakt os med en forespørgsel på dit specifikke arrangement i dag på info@happyevent.dk.