fbpx

Catering

Events, Gastronomi & Oplevelser


Hos Happy Event leverer vi appetitvækkende og smagfulde oplevelser til dit næste arrangement, uanset om du skal holde konfirmation, konference eller reception. Du slipper for selv at stå og bruge tid på at lave mad og får derfor mere tid og overskud til at fokusere på dine gæster og på at nyde middagen.

Uanset om det er 100, 50 eller 5 mennesker, som du ønsker at servere lækkert mad for, så har vi helt sikkert en løsning, der passer perfekt til dit arrangement. Sammen kan vi sammensætte den helt rigtige menu til dig og dine gæster. 

Har du spørgsmål eller forespørgsler til vores menuer eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi planlægge, hvordan vi på bedst mulig vis leverer en udsøgt menu, som du og dine gæster vil elske.

Happy Event ser frem til at levere menuen til dit næste arrangement.


Mad ud af huset af de bedste råvarer

Vi er glade for at lave mad, og det kan smages. Vi ligger stor vægt på at vores mad ud af huset er lavet af sæsonens stærkeste råvarer,
hvilket sikrer vores catering er af høj kvalitet, hele året rundt, så dig og dine gæster vil få en smagsoplevelse.

Kompetent personale

Hos Happy Event kan du altid være sikker på, at det er kompetente fagfolk der tilbereder din mad. Vores personale er specialiseret i at lave mad ud af huset, hvilket sikrer en høj kvalitet af vores catering.

Ingen opgave er for stor – 15, 150, eller 500 kuverter

Om du ønsker klassisk catering, 3-retters menu, social sharing food, eller en lækker buffet ud af huset til 15, 150 eller 500 kuverter, så sørger vi for at alle gæster får en god madoplevelse.

Leveringspriser:
8000 Aarhus C: 300,- kr.
Øvrige postnumre: 500,- kr.
Leveringsprisen er for levering af maden.
Ønsker du afhentning af tom service, skal det bookes og betales særskilt.
Betaling skal ske ved afhentning eller levering af maden.
Brugt service skal returneres den førstkommende hverdag eller efter aftale.