Enkel og lækker catering

Hos Happy Event leverer vi appetitvækkende og yderst smagfulde oplevelser til dit næste arrangement, uanset om du skal holde konfirmation, konference eller reception. Vores dygtige kokke elsker at kreere og kræse om retterne, så dine gæster får en helt speciel madoplevelse, når du bestiller catering hos Happy Event. Du slipper for selv at stå og bruge tid på at lave mad og får derfor mere tid og overskud til at fokuserer på det, der betyder noget for dig.

Happy Event leverer menuer til dig, når du gerne vil servere noget helt særligt for dine gæster. Uanset om det er 100, 50 eller 5 mennesker, som du ønsker at servere lækkert mad for, så har vi helt sikkert en løsning, der passer perfekt til dit arrangement. Sammen kan vi sammensætte den helt rigtige menu til dig og dine gæster. 

Har du spørgsmål eller forespørgsler til vores menuer eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Happy Event og lade os finde ud af, hvordan vi på bedst mulig vis leverer en udsøgt menu, som du og dine gæster vil elske.

Happy Event ser frem til at levere menuen til dit næste arrangement.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk