Bryllup

Bryllupsdagen er et fantastisk grundlag for at skabe smukke og uforglemmelige minder med kærligheden i fokus – jeres kærlighed til hinanden og vores kærlighed til at lave mad. 

Hos Happy Event står vi klar til at hjælpe Jer, som kommende brudepar, til at skabe de bedste forudsætninger for Jeres store dag.

Der er mange ting at tænke på, når et bryllup skal planlægges, og det kan let blive uoverskueligt. Hos Happy Event tilbyder vi totalløsninger, hvor vi fungerer som tovholder på Jeres bryllupsfest, men vi tager også af mindre opgaver, hvor vi tager os af enkelte elementer. I samarbejde med Jer finder vi frem til de bedste løsninger i forhold til at opfylde Jeres ønsker og behov, med udgangspunkt i Jeres budget og forventninger. 

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte Jeres ønsker og ideer til de fysiske rammer for brylluppet, bryllupsmenuen osv.

Vi glæder os til, at vi sammen skaber rammerne for Jeres drømmebryllup!

Hør hvordan vi kan hjælpe dig med at arrangere et uforglemmeligt bryllup! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk