fbpx

Ad libitum koncept

Events, Gastronomi & Oplevelser

Langt de fleste selskaber i vores egne selskabslokaler bestiller vores populære ad libitum middag, hvor du får fri vin, special øl på fad, og ikke alkoholiske drikkevarer inkluderet i prisen. Udover ad libitum drikkevarer får alle gæster en udsøgt konceptmiddag, hvor der kan tages højde specielle ønsker, allergier m.m. ved informering herom senest dagen før.

Hver aften hvor vi kører ad libitum koncept har en fast rutine, hvor vi kører med fast ankomsttid og fast sluttid torsdag-lørdag 18.30-22:30. Da stort set alle beslutninger for aftenens forløb er taget på forhånd, kan du og de andre gæster blot nyde middagen i fulde drag.
Al indkøb og forberedelse er planlagt efter antallet af bestillinger, og derfor er vi i stand til at anvende de friskeste råvarer til vores konceptmiddag, hver eneste aften.

Konceptmiddagen inkluderer:

– Udsøgte velkomstbobler
– Lækre appetizere efter kokkens valg
– 4-retters konceptmenu med årstidens bedste råvarer
– Hjemmebagt brød
– Et bredt udvalg af kvalitetskaffe & the – Ad libitum
– Et stort udvalg af udsøgte vine & øl – Ad libitum
– Udsøgte alkoholfrie drikkevarer – Ad libitum

Pris

Torsdag-lørdag (kl. 18:30-22:30): Pris pr. person: 599,-

Er I +20 personer?

Så åbner vi gerne op for jer den pågældende dag.
Skriv blot en mail til os på info@happyevent.dk


Aktuel Menu

Gældende fra 17/2 2020

𝐀𝐏𝐏𝐄𝐓𝐈𝐙𝐄𝐑
”Forårsbebuder”

Stenbiderrogn – Røget Creme Fraiche – Æbler

𝐅𝐎𝐑𝐑𝐄𝐓
Ta-tar

Rørt Tatar – Rødbede – Trøffel

𝐌𝐄𝐋𝐋𝐄𝐌𝐑𝐄𝐓
Veggie

Gulerødder – Brunet smør – Hasselnødder

𝐇𝐎𝐕𝐄𝐃𝐑𝐄𝐓
Mørbrad & Forår

Oksemørbrad – Pastinak – Ramsløg

𝐃𝐄𝐒𝐒𝐄𝐑𝐓
“Forårsfløde”

Panna Cotta – Æble – Hvid Chokolade

Ved allergi m.m. kontakt os på mail med dine ønsker senest dagen før.

Bryllupfest // Konfirmation // Firmafest // Fødselsdagsfest

Vi har over 15 års erfaring i branchen i organisering og afholdelse af fester samt selskaber. I vores restaurant er der plads til omkring 100 personer alt efter arrangement.

Hvert år afholder vi mange store selskaber af enhver art, hvor vi med glæde tilpasser maden, servicen og rammerne til jeres ønsker. Om det er bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, eller andet, så har vi prøvet det mange gange før.

Såfremt I ønsker andre rammer end hvad vi tilbyder i egne lokaler, så samarbejder vi med en række af Aarhus’ bedste venues, hvor vi er i stand til at stå for maden og alt der hører til. Med andre ord er vi i stand til at give jer en skræddersyet pakkeløsning til jeres behov. Vi stiller med glæde personale til rådighed og sørger for alt fra borde, DJ, og bar, til professionelt AV-udstyr.