Mad til åbent hus arrangement

Det kan være at du er bilhandler og holder åbent hus i forbindelse med lanceringen af en ny bilmodel. Det kan også være at du er ejendomsmægler eller byggeherre og holder et større åbent hus arrangement i forbindelse med færdiggørelsen af et nyt boligbyggeri. Står dig og din virksomhed i en lignende situation, vil Happy Event være din oplagte samarbejdspartner.

Vi er leveringsdygtige på flotte og indbydende madanretninger, der får jeres gæster til at kredse om ta’ selv bordet. Vi sikrer samtidig at jeres åbent hus arrangement ikke vil blive husket for mangel på mad og drikke. Uanset om I har gæsteliste eller står på herrens mark i forhold til, hvor mange gæster der dukker op, så har vi løsningen og ikke mindst en masse erfaring, som I trygt kan læne jer op ad.

 

Det kan være en udfordring at sammensætte den helt rigtige menu til et åbent hus arrangement, da du umuligt kan vide, hvor mange der kommer, og hvornår de kommer, derfor er det alfa og omega at have en menu, der tager sig godt ud og smager dejligt for såvel den første som den sidste gæst. Hos Happy Event er vi specialister i, at sammensætte lige præcis den menu, som vil tage sig bedst ud til jeres åbent hus arrangement. 

I er meget velkommen til at kontakte Happy Event, hvis I har spørgsmål eller forespørgsler til menuen. Lad os sammen finde ud af, hvordan vi på bedste vis får sammensat en smagfuld menu, som dine gæster vil synes om og huske længe efter arrangementet.

Happy Event ser frem til at levere menuen til jeres næste åbent hus arrangement.

Hør hvilke indbydende anretninger vi kan levere, til jeres næste åbent hus arrangement! Kontakt os her!

Det siger vores klienter om os

Vi er så glade for at bestille mad hos Happy Event. De er topprofessionelle og sørgede for alt til vores fest. De bedste anbefalinger herfra.

Karina og Jesper HansenFantastisk arrangement og madoplevelse

Min mand og jeg holdt vores bryllup i lørdags på No. 16. Det var simpelthen mere end perfekt - maden, borddækning, servicen etc. var fantastisk og vi følte os helt vildt tilpas med alle vores gæster. No. 16 blev ikke bare vores ramme, men omgivelserne for den bedst tænkelige fest!!!

Samarbejdet med både ejer og tjener var fænomenalt. Vores ønsker blev ikke bare hørt, men ALLE indfriet til punkt og prikke - det var VIRKELIG en eventyrlig aften.

MoniqueVerdens bedste bryllupsfest

Søger du hjælp og inspiration til et lignende arrangement, så kontakt os her!

Europaplads 16, 8000 Aarhus C

Tlf. +45 22856489

info@happyevent.dk